DJ Percy

DJ Percy: Het verhaal tot nu toe

Vanaf mijn kinderjaren heb ik mijn passie voor muziek en een mooi feest al snel gevonden. Mijn eerste dj feest dateert terug uit groep 6 van mijn basischool. Daarna ben ik veel radio gaan luisteren om de beste hitmuziek uit te kiezen voor een mooi feest.

Professioneel ben ik begonnen met draaien vanaf mijn veertiende jaar. Dit gebeurde op mijn middelbare school in Zoetermeer op het Erasmus College. Hier ben ik vanaf de derde klas de DJ van mijn middelbare school geweest. Dit betekende dat ik alleen 5 uur allround draaide op de onderbouw- en bovenbouwfeesten voor gemiddeld achthonderd man. Per jaar waren er zes feesten en heb hier veel ervaring op mogen doen. Op mijn achttiende werd ik veel gevraagd voor particuliere feesten zoals bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften, familiefeesten in de regio Haaglanden en Leiden, maar ook in Spanje en Zwitserland.

Vooral in mijn studententijd heb ik vele diverse plekken in Wageningen, Utrecht, Enschede, Uppsala en Stockholm (Zweden) gedraaid.

Tegenwoordig mag ik op veel bruiloften en gelegenheidsfeesten draaien in het hele land en in het buitenland. In 2013 mocht ik bijvoorbeeld in Zambia, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk draaien en in 2014 in Israël. Tevens draai ik graag samen met bands waaronder de top coverband jeWelste. Ook heb ik al meer dan 5 jaar ervaring als dj leraar.

Al met al draai ik al 20 jaar met passie voor een breed publiek. Van oudsher ben ik gewend om allround te draaien aangepast voor diverse doelgroepen. Dit houdt een happy mix in van de jaren 70, 80, 90, en de hits van nu aangepast op de doelgroep. In mijn studententijd in Uppsala heb ik mij meer gericht op vrolijke en groovy house stijl. Sinds een jaar of tien is dit ontwikkeld tot een eigen ‘house’ stijl onder de naam Moii. Moii draait een combinatie van vrolijke deep/latin/funky//techhouse voor een breed publiek waarvan de dansvoetjes van de vloer gaan.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met mij op

Neem contact op