Moii

Moii: het verhaal tot nu toe

Moii is het alterego van DJ Percy. Moii staat voor een vrolijke en groovy housemix waarmee de voetjes van de vloer gaan. Vaak is dit een combinatie van deephouse/latinhouse/funkyhouse/techhouse en een bekende oldschool house hit.

Ook leert Moii zijn eigen plaatjes te produceren. Dit staat nog in de kinderschoenen, maar een aantal leuke tracks zijn al gemaakt. Als ze rijp zijn om te gehoord te worden, zijn jullie natuurlijk de eerste die er van mogen genieten op zijn soundcloud en mixcloud.

Moii: The story so far

Moii is the alterego of DJ Percy which plays a different genre than the happy hitmix through the years. Moii is playing a happy and groovy housemix which will make you dance untill your drop! Often this is a blend of deephouse/latinhouse/funkyhouse/techhouse and ones in a while a classic old school oldie.

Also Moii learns to produce his own music. Although this is still in an infant stage, some nice tracks has been created. When they are ready to launch, you will be the first to hear it on his soundcloud and mixcloud.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met mij op

Neem contact op

Contactgegevens


Utrecht
T
E dj_percy@hotmail.com

DJ Percy

luisterend oor voor de klant en dansvloer

Volg ons